top of page

O MediSpa

Predani ljepoti i wellnessu

Ponosni smo što pružamo individualizirane, vrhunske kozmetičke usluge, koristeći samo najsuvremenije tehnologije. Međutim, ono što uistinu razlikuje MediSpa, kao lidera u industriji kozmetičkih tretmana, jest naša strast za pomaganjem ljudima i nepokolebljiva predanost našim klijentima tijekom cijelog postupka liječenja.

Naša je misija pomoći ljudima da imaju zdravu i lijepu kožu.  Zato postavljamo najviše standarde za naše proizvode i  biramo ih rigoroznim postupkom kako bismo osigurali da u našoj Klinici koristimo samo najbolje botaničke ekstrakte i najsuvremeniju tehnologiju.  MediSpa je posvećena tome da vam pomogne da izgledate i osjećate se  najbolje što možete, pružajući vam  najvišu razinu medicinsko-kozmetičkih postupaka. Svaka naša usluga pažljivo je osmišljena kako bi udovoljila vašim jedinstvenim potrebama, a naše iskusno osoblje spremno vam je pružiti podršku na svakom koraku. Obratite se danas  kako biste saznali više.

Mi u MediSpa klinici ljepote vjerujemo da će se ljudski dodir sada cijeniti više nego ikad prije,  stoga od vitalne je važnosti da poduzmemo odgovarajuće korake kako bismo za vas stvorili toplo i ugodno okruženje, kojem ćete se rado vraćati. U našoj praksi, sigurnost naših usluga uvijek je na prvom mjestu.

Daniela vjeruje da svaka osoba zaslužuje osjećati se lijepo i samopouzdano u svojoj koži, a ambicija joj je to postići pružanjem usluga i proizvoda prilagođenih klijentima. Sa svojom strašću prema aromaterapiji i ayurvedi, ona također dizajnira vlastiti asortiman kozmetičkih proizvoda za uljepšavanje, bez štetnih aditiva i zagađivača.

Ako imate pitanja u vezi s vašom kožom, slobodno je kontaktirajte i pitajte.

Untitled-1_edited_edited_edited_edited.p

Po zanimanju estetičarka, kvalificirana laserska i IPL praktičarka, koja je svoju edukaciju završila u Londonu, Daniela je svoj poziv prepoznala radeći s najkvalitetnijom i najsofisticiranijom opremom danas na tržištu - Soprano Titanium, laserom za uklanjanje dlačica. Zahvaljujući stečenom znanju i vještinama u Glasgowu i Londonskoj školi ljepote - Ray Cochrane, Daniela može ponuditi savjete, usluge, kozmetičke tretmane i prirodnu kozmetiku svakom klijentu ovisno o njegovim individualnim potrebama, bez obzira je li riječ o muškarcu ili ženi.

O Danieli

bottom of page