top of page

Uvjeti korištenja

Dobrodošli u MediSpa!

Ovi uvjeti i odredbe navode pravila i propise za korištenje MediSpa web stranice, koja se nalazi na medispa.hr.

 

Pristupanjem ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti MediSpa ako ne prihvaćate sve uvjete i odredbe navedene na ovoj stranici. Sljedeća terminologija primjenjuje se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju od odgovornosti i sve ugovore: "Klijent", "Vi" i "Vaš" odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovu web stranicu i u skladu je s odredbama i uvjetima tvrtke. "Tvrtka", "Nas", "Mi", "Naši" i "Nas", odnosi se na našu tvrtku. "Strana", "Stranke" ili "Mi" odnosi se i na Klijenta i na nas same. Svi uvjeti odnose se na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebnog za poduzimanje procesa naše pomoći Klijentu na najprikladniji način u izričitu svrhu zadovoljenja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podliježe važećem zakonu Nizozemske. Svaka upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i/ili on/ona ili oni, smatraju se zamjenjivim i stoga se odnose na isto.

Kolačići

Pristupanjem MediSpa pristali ste na korištenje kolačića u skladu s Politikom privatnosti MediSpa.

Većina interaktivnih web-mjesta koristi kolačiće kako bi nam omogućili dohvat podataka o korisniku za svaki posjet.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi olakšala ljudima koji posjećuju našu web stranicu. Neki od naših pridruženih/oglašavačkih partnera također mogu koristiti kolačiće.

Licenca

Osim ako nije drugačije navedeno, MediSpa i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na MediSpa. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Ovome možete pristupiti iz MediSpa za svoju osobnu upotrebu podložno ograničenjima postavljenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smijete:

Ponovno objaviti materijal iz MediSpa

Prodavati, iznajmljivati ili podlicencirati materijal MediSpa

Reproducirati, umnožavati ili kopirati materijal iz MediSpa

Redistribuirati sadržaj iz MediSpa

Ovaj Ugovor počinje na dan sklapanja. Naši Uvjeti i odredbe stvoreni su uz pomoć Generatora uvjeta i odredbi i Generatora pravila o privatnosti.

Dijelovi ove web stranice pružaju mogućnost korisnicima da objavljuju i razmjenjuju mišljenja i informacije u određenim područjima web stranice. MediSpa ne filtrira, uređuje, objavljuje ili pregledava komentare prije njihovog prisustva na web stranici.

Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja MediSpa, njegovih agenata i/ili povezanih društava. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri u kojoj to dopuštaju primjenjivi zakoni, MediSpa neće biti odgovoran za komentare niti za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove uzrokovane i/ili pretrpljene kao rezultat bilo kakve upotrebe i/ili objavljivanja i/ili pojavljivanja komentara na ovom web stranica.

MediSpa zadržava pravo nadzirati sve komentare i ukloniti sve komentare koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokuju kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Jamčite i potvrđujete da:

Imate pravo objavljivati ​​komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;

Komentari ne zadiru u bilo koje pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorska prava, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;

Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na drugi način nezakonit materijal koji predstavlja zadiranje u privatnost

Komentari se neće koristiti za traženje ili promicanje poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovime dajete MediSpa neisključivu licencu za korištenje, reproduciranje, uređivanje i ovlašćivanje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji vaš komentar u bilo kojem obliku, formatu ili medijima.

Hyperlinking na naš sadržaj

Sljedeće organizacije mogu se povezivati ​​na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

Vladine agencije;

Tražilice;

Novinske organizacije;

Distributeri online imenika mogu se povezivati ​​na našu web stranicu na isti način kao što hiperlinkuju na web stranice drugih navedenih tvrtki;

i Akreditirane tvrtke u cijelom sustavu osim traženja neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koje ne smiju imati hipervezu na našu web stranicu.

Te se organizacije mogu povezivati ​​na našu početnu stranicu, na publikacije ili na druge informacije s web-mjesta sve dok poveznica: (a) nije ni na koji način varljiva; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezane strane i njezinih proizvoda i/ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice poveznice. Možemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za povezivanje sljedećih vrsta organizacija:

općepoznati izvori informacija o potrošačima i/ili poslovnim subjektima;

web stranice zajednice dot.com;

udruge ili druge skupine koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;

distributeri online imenika;

internetski portali;

računovodstvene,

odvjetničke i konzultantske tvrtke; i

obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.

 

 

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje od ovih organizacija ako odlučimo da: (a) veza ne bi učinila da izgledamo nepovoljno prema nama samima ili našim akreditiranim tvrtkama; (b) organizacija nema negativnu evidenciju kod nas; (c) korist za nas od vidljivosti hiperveze nadoknađuje odsutnost MediSpa; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o izvorima.

Ove organizacije mogu povezivati ​​na našu početnu stranicu sve dok poveznica: (a) nije ni na koji način varljiva; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezane strane i njezinih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice poveznice. Ako ste jedna od organizacija navedenih u stavku 2. i zainteresirani ste za povezivanje na našu web stranicu, morate nas obavijestiti slanjem e-pošte na MediSpa.

Molimo uključite svoje ime, naziv svoje organizacije, podatke za kontakt kao i URL svoje stranice, popis svih URL-ova s ​​kojih se namjeravate povezati na našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web stranici na koje želite veza.

Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Approved organizations may hyperlink to our Website as follows:

Korištenjem našeg korporativnog imena; ili

Korištenjem jedinstvenog lokatora resursa na koji se povezuje; ili

Korištenjem bilo kojeg drugog opisa našeg web-mjesta koji se povezuje na koji ima smisla u kontekstu i formatu sadržaja na web-stranici poveznice. Neće biti dopuštena upotreba logotipa MediSpa ili drugog umjetničkog djela za povezivanje bez licencnog ugovora o zaštitnom znaku.

iFrames

Bez prethodnog odobrenja i pismenog dopuštenja, ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

Odgovornost za sadržaj Nećemo biti odgovorni za bilo koji sadržaj koji se pojavi na vašoj web stranici. Suglasni ste da ćete nas štititi i braniti od svih tvrdnji koje se pojavljuju na vašoj web stranici.

Nikakve veze ne smiju se pojavljivati ​​na bilo kojoj web stranici koja se može protumačiti kao klevetnička, opscena ili kriminalna, ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugo kršenje prava trećih strana.

Vaša privatnost

Molimo pročitajte Pravila o privatnosti

Pridržavanje prava

Zadržavamo pravo zahtijevati da uklonite sve veze ili bilo koju određenu poveznicu na našu web stranicu.

Odobravate da na zahtjev odmah uklonite sve poveznice na našu web stranicu.

Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i pravila o povezivanju u bilo kojem trenutku. Kontinuiranim povezivanjem na našu web stranicu pristajete na obvezu i pridržavanje ovih uvjeta povezivanja.

Uklanjanje poveznica s naše web stranice Ako pronađete bilo koju poveznicu na našoj web stranici koja je iz bilo kojeg razloga uvredljiva, slobodno nas kontaktirajte i obavijestite nas u bilo kojem trenutku.

Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje poveznica, ali nismo dužni niti vam odgovoriti izravno.

Ne jamčimo da su informacije na ovoj web stranici točne, ne jamčimo njihovu potpunost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se materijal na web stranici ažurira.

Odricanje

U maksimalnoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, isključujemo sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i korištenje ove web stranice. Ništa u ovom odricanju od odgovornosti neće:

  • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu;

  • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno lažno predstavljanje;

  • ograničiti bilo koju našu ili vašu odgovornost na bilo koji način koji nije dopušten primjenjivim zakonom; ili

  • isključiti bilo koju našu ili vašu odgovornost koja ne može biti isključena prema primjenjivom zakonu.

Ograničenja i zabrane odgovornosti utvrđene u ovom odjeljku i drugdje u ovom odricanju od odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) upravlja svim obvezama koje proizlaze iz odricanja od odgovornosti, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora, zbog delikta i zbog kršenja zakonske dužnosti.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web stranici pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.

bottom of page