top of page

Politika privatnosti

U MediSpa, dostupnom na medispa.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i bilježi MediSpa i kako ih koristimo. Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj politici privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Ova Pravila privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice u vezi s podacima koje su podijelili i/ili prikupili u MediSpa. Ova se pravila ne odnose na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice. Naša politika privatnosti kreirana je uz pomoć besplatnog generatora pravila o privatnosti.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice, ovime pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Informacije koje prikupljamo

Osobni podaci koje od vas tražimo i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje osobne podatke. Ako nas kontaktirate izravno, možemo primiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili privitke koje nam možete poslati i sve druge informacije koje odlučite pružiti. Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

Pružamo, upravljamo i održavamo našu web stranicu

Poboljšavamo, personaliziraramo i proširujemo našu web stranicu

Analiziramo kako koristite našu web stranicu

Razvijamo nove proizvode, usluge, značajke i funkcionalnost Komunicirati s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web stranicu, te u marketinške i promotivne svrhe

Slati vam e-poruke

MediSpa slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni s kakvim informacijama koje se mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i Web Beacons

Kao i svaka druga web stranica, MediSpa koristi 'kolačiće'. Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija. Za općenitije informacije o kolačićima pročitajte "Što su kolačići" iz Pristanka za kolačiće. Google DoubleClick DART kolačić Google je jedan od dobavljača treće strane na našoj stranici. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za posluživanje oglasa posjetiteljima naše stranice na temelju njihovog posjeta www.website.com i drugim stranicama na internetu. Međutim, posjetitelji mogu odlučiti odbiti korištenje DART kolačića posjetom Pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže na sljedećem URL-u – https://policies.google.com/technologies/ads

Pravila o privatnosti za partnere za oglašavanje

Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašavačkih partnera MediSpa. Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Web Beacons koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na MediSpa, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete. Imajte na umu da MediSpa nema pristup niti kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila o privatnosti trećih strana

Politika privatnosti MediSpa ne odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da pogledate odgovarajuća Pravila privatnosti ovih oglasnih poslužitelja trećih strana za detaljnije informacije. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako se isključiti iz određenih opcija. Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika. CCPA prava na privatnost (nemojte prodavati moje osobne podatke) Prema CCPA-u, među ostalim pravima, potrošači iz Kalifornije imaju pravo na: Zahtjev da tvrtka koja prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i specifične dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima. Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila. Zatražite da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača, a ne osobne podatke potrošača. Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće: Pravo na pristup – Imate pravo zahtijevati kopije svojih osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu. Pravo na ispravak – imate pravo zahtijevati da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netočne. Također imate pravo zahtijevati da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune. Pravo na brisanje – imate pravo zahtijevati da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima. Pravo na ograničenje obrade – imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima. Pravo na prigovor na obradu – imate pravo prigovoriti našoj obradi vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima. Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zahtijevati da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima. Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o djeci

Drugi dio našeg prioriteta je zaštita djece tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili prate i usmjeravaju svoje aktivnosti na mreži. MediSpa svjesno ne prikuplja nikakve osobne identifikacijske podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovakvu vrstu podataka na našoj web stranici, snažno vas potičemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ih brzo uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

bottom of page