top of page
Model

Trajna Sminka

Permanent Eyebrows Makeup

MediSpa polutrajni make up prilagođen je u potpunosti vašem individualnom izgledu i načinu života. Većina klijenata želi izgledati vrlo prirodno i njegovano bez posebnog ulaganja vremena za uređivanje. To se postiže prvim tretmanom, a prilagođava ili pojačava boja na drugom tretmanu.

Neprestano istražujem najnovije tehnike trajne šminke, opremu, metode, proizvode i anestetike, jer svojim klijentima želim osigurati najbolje iskustvo, ostvarivanje što prirodnijeg izgleda uz minimalnu nelagodu.

trajnom šminkom ili mikropigmentacijom, kako se još naziva, možete dobiti gotovo trajni makeup zapanjujuće kvalitete, bez mrlja, koji može trajati godinu dana ili više. Trajna šminka pristupačna je alternativa korištenju kozmetičke olovke koja se nanosi na obrve, kapke (olovka za oči), kao i na usne. Iscrtavanje obrva i usana najtransformativnija su značajka na licu - one uokviruju vaše lice, određuju izraz i kada se pravilno izvedu, mogu vas odmah učiniti ljepšima. Obrve koje su pretjerano počupane, prorijeđene ili su se počele s godinama razrjeđivati, mogu ponovno dobiti luk ili podići se, izgledati kao obrve koje ste nekad imali kad ste bili mlađi, i tako dramatično vratiti sat unatrag i trenutačno vas pomladiti za 5 do 10 godina.

Eyebrow Treatment
bottom of page