top of page
Spray+Tans+Sale+Victoria+-+Clarity+Essen

NOUVATAN - Spray Tan

POKRILI SMO VAŠ TEN!

NOUVATAN vam daje savršen brončani sjaj u bilo koje doba godine!!

Nouvatan je formulirao savršenu paletu za postizanje mediteranske baze masline ili više zlatne nijanse. Što god vaš ton kože treba, mi ćemo vas pokriti!

Nouvatan otopine za sunčanje u spreju sadrže prirodne aktivne organske sastojke, s organskom DHA. Obogaćen je vitaminima A, B5 i E. Naš proizvod nećete naći u trgovinama ili supermarketima, stoga je riječ o salonskom brendu.

S nježnim mirisom manga i bez parabena, alkohola ili ulja, naša rješenja za sunčanje u spreju ostavit će vašu kožu nahranjenom i savršenom prirodnom preplanulostom.

Formula za samotamnjenje NOUVATAN djeluje sa svakim tonom kože i sa svakim tipom kože, jer djeluje tako da pojačava pigmente vaše kože, tako da dobivate prirodniji ten. NOUVATAN ima ugrađen vodič za boje, privremenu preplanulu boju, kada se nanese na kožu "pokazuje kamo ide" tako da nema šanse da ostanete u tragovima. To znači da ćete svaki put dobiti savršeno ujednačen ten.

NOUVATAN je nagrađivana tvrtka koja nudi vrhunske proizvode za samotamnjenje koji će vam pomoći da postignete zadivljujući, preplanuli ten bez izlaganja kože oštećenju od sunca. Nastojimo pružiti najkvalitetniji ten u spreju, koji vam daje nevjerojatno realističan ten po pristupačnoj cijeni.

NOUVATAN je najbolji način da si priuštite besprijekoran brončani ten bez sunca!

Spray Tan
download.jfif

Sva naša rješenja sadrže aktivne, organske, prirodne sastojke i NE sadrže štetne parabene, alkohol ili ulja. Sa 7 nijansi otopine u rasponu od 6% -20% DHA.

I sve s istom bojom vodiča i mirisom Manga! To znači da ih možete miješati kako biste dobili različite nijanse!

 

Vjerujemo da ne biste trebali žrtvovati zdravlje kože kako biste dobili bogatu brončanu preplanulost. Zapravo, mislimo da ne biste trebali nanositi jake kemikalije na svoju kožu kako biste dobili sjajnu preplanulost. Zato koristimo NOUVATANS revolucionarne proizvode za samotamnjenje koji sadrže proizvode za tamnjenje bez parabena.

Brzi/ekspresni ten u spreju (20% DHA)


Nouvatan's Rapid/Express Spray Tan (20% DHA)  zvani "Is about Time" dizajniran je da se ispere prije uobičajenih 6-8 sati, Za ljude koji žele preplanuti ten nakon posla i mogu se oprati prije izlaska. Izvrstan je i za vašeg partnera koji ne želi spavati ni preplanuli!

“Bilo je vrijeme” je DHA proizvod najveće snage na tržištu pa ga treba promovirati na ispravan način. tj. isprati nakon 2 sata, srednje tonove kože 3 sata i maslinaste kože 4 sata, iako tamnije kože mogu biti hrabre i zadržati se punih 8 sati.

NOUVATAN je profesionalna marka koju proizvode profesionalci i koriste samo profesionalci. Preplanulost pružamo u skladu s potrebama naših klijenata pa je svaka usluga individualna. Imate izbor između mediteranskog preplanulog ili dubljeg preplanulog preplanulog tena (recimo da ste ga sunčali negdje u Dubaiju ili na Karibima. Ako ste u žurbi i ne želite ostaviti proizvod uključen za cijelo vrijeme razvoja , tada se možete odlučiti za našu ekspresnu preplanulost bez mirisa koja se može isprati samo 2 sata kasnije.

spray-tan.jpg
Fake bake spray tanning

Cijene i rezervacije

Service
Cijena
Umjetni ten - sprej
€ 20
bottom of page