top of page
microblading.v1_8b57500d-1d48-464f-9aa6-

Microblading Obrva

Microblading je polutrajna tehnika tetoviranja, kojom se korištenjem finog alata iscrtavaju male crte u liniji obrva koje izgledaju identično dlačicama, te se tako stvara iluzija punijih obrva. Poznato je i po imenu "Japansko iscrtavanje obrtva".

Microblading pruža prirodniji izgled od standardnih obrva koje se docrtavaju polutrajnom šminkom, a tretman traje manje od dva sata. I vi možete imati obrve prirodnog izgleda uz pomoć naših stručnjaka za mikroblading u Rijeci.

Microblading je sjajan za one koji žele što prirodnije rezultate trajne šminke, bilo da se radi o cjelovitom pregledu obrva ili samo za popunjavanje onih prorijeđenih područja.

Za razliku od tradicionalne trajne šminke, microblading se izvodi ručno, alatom koji ima toliko nježne iglice koje omogućavaju precizno iscrtavanje realistični dlačica, jednu po jednu, čime se osigurava savršen rezultat, jer se za klijenta postiže efekt prirodnih obrva, ovdje nema prenaglašenih obrva. 
 

microblading-atlanta-ga.jpg
Permanent Eyebrows Makeup in Progress

Izvođenje svakog tretmana se dogovara s klijentom s ciljem postizanja najboljih rezultata. Mapiramo i mjerimo područje vaših obrva kako bismo postigli najbolju simetriju i prilagodili oblik vama - od ravnih smjelih obrva do glatkih zaobljenih fronta i tekućih lukova. Koristimo boje kreirane i savršeno prilagođene vašem tonu kože, savršene obrve za sve. Dajemo vam postojane obrve, odmah spremne za selfie. 

Cijene i rezervacije

Servis
Cijena
prvi put
€ 173
korekcija nakon 6 - 8 mjeseci
€ 100
korekcija nakon godinu dana
€ 133
Microblading
bottom of page